5.2.09

Η Σέχτα του Επαναστατικού Αγώνα

Να, λοιπόν, που διαψεύστηκα με τον πιο πανηγυρικό τρόπο... Ή μήπως όχι;
Προσωπικά, όσο και να προσπαθώ, δε μπορώ να πιστέψω πως άνθρωποι οι οποίοι είναι τόσο βαθύτατα εναντίον του συστήματος και τόσο αποφασισμένοι να το ανατρέψουν που καταφεύγουν στα όπλα, μπορεί να είναι τόσο ηλίθια ρηχοί στο λόγο τους και τόσο εξώφθαλμα άκαιροι στις ενέργειές τους...

Πόσο πιθανό είναι πια, όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ οι Έλληνες εξτρεμιστές να είναι τόσο ΜΑ ΤΟΣΟ ηλίθιοι; Όλοι τους αποφάσισαν να εμφανιστούν τώρα, χτυπώντας την πιο κατάλληλη -για τους μπάτσους- στιγμή; Όλοι τους είναι τόσο ξεκομμένοι από τον αγανακτισμένο και εξεγερμένο κόσμο, που δεν έχουν πάρει πρέφα ότι σχεδόν κανείς δεν παίρνει το μέρος τους; Όλοι τους είναι τόσο επιφανειακοί και χωρίς πολιτική σκέψη, που στις προκηρύξεις τους μιλάνε για "κότες" και "γαμημένα γουρούνια", λες και απευθύνονται στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο; Η απάντηση είναι ΝΑΙ σε όλα τα παραπάνω! Γιατί; Μα, επειδή είναι οι ίδιοι πιόνια του συστήματος. Γι' αυτό επέλεξαν να χτυπήσουν τότε που το κράτος τους είχε ανάγκη. Γι' αυτό δεν έχουν καμία σχέση με την ψυχοσύνθεση του κόσμου. Γι' αυτό ο πολιτικός τους λόγος περιορίζεται σε γηπεδικές βρισιές. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά σε κάθε κριτική, -και μάλλον επισκέπτονται συχνά τη blogόσφαιρα... Αυτή τη φορά είχαν κάνει το homework τους:

Σε πολλά blogs αναρτήθηκαν σκέψεις και αναλύσεις για την προηγούμενη προκήρυξή τους (ως Επαναστατικός Αγώνας, τότε). Κατάλαβαν ότι απέτυχαν παντελώς να πείσουν για το πολιτικό υπόβαθρο των πράξεών τους, κι έτσι στην τωρινή προκήρυξη αποφάσισαν να μην κάνουν καν προσπάθεια: περιορίστηκαν σε ωμές βρισιές και κακόγουστο χιούμορ. Έκαστος στο είδος του, κι ο Λουμίδης στους καφέδες... Άλλωστε, για να αποφύγουν αναλύσεις τρίτων, αυτή τη φορά οι Επαναστάτες της Αγωνιστικής Σέχτας ανέλυσαν οι ίδιοι την προκήρυξή τους, απαντώντας στα ερωτήματα που καταλάβαιναν ότι θα δημιουργούσαν οι ασυναρτησίες τους!

Επίσης, αναγνωρίζοντας την αποτυχία τους να συνδέσουν την προηγούμενη δολοφονική τους ενέργεια με το κίνημα, αυτή τη φορά οι Αγωνιστές της Σέχτας Επαναστατών σκέφτηκαν κάτι πιο άμεσο και επικοινωνιακό: άφησαν την προκήρυξη στον τάφο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Την επόμενη φορά, φαντάζομαι, θα στείλουν κάποιον να απαγγείλει το κείμενο της προκήρυξης στο δελτίο των 8 του MEGA, φορώντας full-face και μπλούζα "I Love indymedia".

Α, και να μην ξεχάσω: θυμάστε τα ειρωνικά σχόλια που αναρτήθηκαν σε όλο το διαδίκτυο, όταν η βαλλιστική υπηρεσία έβγαλε το πόρισμα για το όπλο που τραυμάτισε τον Διαμαντή Μαντζούνη σε χρόνο-παγκόσμιο ρεκόρ; Ε, αυτή τη φορά, οι Σεχτιστές του Επαναστατικού Αγώνα έκαναν τη βαλλιστική μόνοι τους και την παρέδωσαν στην αστυνομία μαζί με την προκήρυξη. Οικονομικό πακέτο, προς αποφυγή συνειρμών και παρεξηγήσεων.

Δε μπορώ να πω, τα παιδιά σημειώνουν πρόοδο!

4 σχόλια:

Orestis είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Άλλη μια χέστρα επαναστατών γεμάτη με τα σκατά που έχουν στα κεφάλια τους. Η τρομοκρατία δεν ισούται με επανάσταση και πολύ φοβάμαι ότι οι άνθρωποι που ξεκίνησαν τέτοιες ενέργειες και τις υποστηρίζουν με τέτοιο τρόπο στις προκηρύξεις τους, έχουν τέτοιο μεγάλο κάλο στον εγκέφαλό τους που δύσκολα θα καταλάβουν τα όσα σωστά υποστηρίζεις.

Mikros Alitis είπε...

Το αποκλείεις να είναι απλά ηλίθιοι;

Mikros Alitis είπε...

Καλά διάβασα μόλις όλη την προκύρηξη από το link των νέων, δεν είναι επαναστατική σέχτα αυτή, Σκοταδιστική ΧΕΣΤΡΑ είναι...

yX είπε...

Ρε συ αλητάκο, να είναι απλά ηλίθιοι αλλά να καταφέρνουν να βρίσκουν όπλα (και δε μιλάμε για ένα πιστολάκι), να στήνουν επιθέσεις, να μην τους πιάνει κανείς..

Δεν ξέρω, χλωμό μου φαίνεται.

Δημοσίευση σχολίου